Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Vecka 19

Tiden går…vecka 19 redan, helt fantastiskt :-)
Jag mår övervägande bra, lite halsbränna beroende på vad jag har ätit.
Jag brukar börja känna sparkar väldigt sent, runt v. 20-22 först (även med tvillingarna) men tror faktiskt att jag känner små fladder nere i magen redan :-)

P1000642 - Kopia
V. 18+1

Har inte vägt mig för när vi kom till Märsta och Peter åkte tillbaka till huset så tog han med sig vågen 😀

Om du vill läsa vad som händer i magen runt v.19 så kan du göra det HÄR :-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

12 reaktioner på ”Vecka 19

 1. hej hej

  Vi träffades på mammablogg galna i maj.. :) Vill gratulera dig till bebisen i magen, ser att vi är ganska precis lika i våra graviditeter och vi är lika gamla (eller unga, hihi) med..

  Måste även gratta dig till uppskrivningen, underbart.. håller mina tumma för uppkörningen med för ett körkort är sååå skönt att ha.. :)

  Kram

 2. Hej hej!
  Vill bara säga att jag tycker du har en jätte fin familj. Du e en super mamma, jag beundrar din ork :-). Vill också passa på och önska lycka till med den kommande bebisen och körkortet. Vad härligt ni kommer att få det på landet efter er flytt. Har själv också flyttat till landet för att barnen ska få en trygg uppväxt. Som sagt lycka till med allt o tack för en ärlig och underhållande blogg :-) Kram Jennie

 3. Spännande :) Själv går jag in i vecka 19 denna veckan. Kul att vi ska ha nästan samtidigt :) När e du beräknad?

  MVH/Jenny

 4. Sv: Tack för den fina kommentaren! Jag blev verkligen jätteglad för den =) Mest glad för att jag ju själv följer din blogg (men oxå kommenterar dåligt…) å så visar det sig att du läst min =) För tillfället har jag svårt att få stunder att sitta o blogga. Det finns så mycket annat man prioriterar (läs: SOL!) Haha 😉 Iaf, välkommen tillbaka och JA, du får jättegärna länka! =) Ha en fin dag med familjen! (det tänker jag ha, för Jonas drog till sjön med fyra små o den femte lilla sover så det blir solstolen en liten stund nu!) Kram!

 5. Okej, här är några förslag (med ”nya” begynnelsebokstäver”):

  Cajsa, Cecilia, Carla, Caroline, Carolina, Cassandra, Charlotta, Clara, Cornelia

  Diana, Disa, Daga

  Erika, Emma, Emmy, Elsa, Ebba, Edit, Eila, Elira, Elida, Elin, Elise, Ella, Ellen, Ester, Essy, Estrid

  Frida, Fanny, Flora, Felicia

  Greta, Gina, Golda

  Hanna, Hanna-Maria, Hanne, Helena, Hedda, Hilda, Hilde,

  Ida, Ingrid, Iris, Isabella, Iva

  Maja, Moa, Minna, Maj, Malou, Maria, Marie, Mary, Mira, Miranda, Mirjam, Martha, Marta, Märta

  Paula, Petra,

  Rebecka, Rosa, Rut

  Unn, Unni,

  Vega, Vera, Vendela, Vanja, Vilma

  Wilma

  Ylva, Yrsa

  Zoe

  Åsa,

  Ä (OK, här gick jag bet. Men att döpa barn nr 11 till just ”Älva” som vissa föreslagit i tilltalsnamn kan kanske vara roligt för stunden, men man ska nog tänka sig för i långa loppet)

  Detta var ju kul ju…!

 6. Först och främst…Stort grattis till bäbis :-) så himla kul

  Sen måste ja säga att ja är grymt imponerad på hur ni får eran vardag att rulla på. Har ja ”bara” 3 grabbar och vissa dagar vill ja bara ge upp, men då tänker ja på eran och andras familjer som har flera och lyckas..då får man insperation och kör vidare :-)

  Lycka till med allt och nu har ja hittat en ny blogg att läsa

 7. Skönt att höra att en person som varit gravid många gånger inte nödvändigtvis måste känna av bebisen tidigt för det. Jag blev smått chockad denna 4:e gång när jag faktist började känna av små rörelser och ”bubblande” så ”tidigt” som i slutet av v 17, nu i v 20 känner jag av små lätta sparkar varje dag och det är som sagt tidigt för att vara jag. De övriga tre har jag inte märkt av förrän kring v 20-22 precis som du. I och för sig har sparkandet då ökat och blivit konkret ganska snabbt, men ändå.
Kommentera