Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Vinnaren i Tassimo-tävlingen!

Skulle ju presentera vinnare igårkväll men jag började måla väggarna i matrummet och fastnade

med det 😉

Nu har jag dock låtit slumpgeneratorn prata och har fått fram en vinnare!

Alla tävlandes svar var jättebra och det var totalt omöjligt att bara ta en vinnare efter de och därför tyckte jag att

det var mest rättvist att ta fram en slumpmässig siffra och få vinnaren på det viset 😉

VINNAREN ÄR:

Eva

Ett stort grattis till dig!!

Och ni andra, håll ögonen öppna – det dyker upp en ny tävling under hösten 😉

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

25 reaktioner på ”Vinnaren i Tassimo-tävlingen!

 1. Jo Mirka, det går visst att utse en vinnare bland över 700 deltagare, utan att lotta ut den. Du har fått direktiv av din uppdragsgivare att utse en vinnare till frågan: Vem skulle du bjuda in om du hade en Tassimo? Då måste du också läsa igenom alla svar och det svar som DU gillade mest skulle vinna. Det var väl uppdraget från leverantören, eller? Ett jobb som skulle utföras!
  Bara så du vet jag har inte tävlat och missunnar inte Eva vinsten, men jag tror inte att du har fullgjort ditt uppdrag från leverantören av Tassimo! Eller hur var dina direktiv från uppdragsgivaren? Vi kanske inte vet!

  MIRKA SVARAR: Uppdraget var att ställa en fråga till tävlanden MEN att jag fick välja hur vinnaren skulle dras så nej – jag gjorde inget fel där 😉 Jag är alltid noga med att följa instruktionerna och lusläser de så att inga missförstånd kan ske….

 2. Jag tycker inte att det är ngn vits att man ska skriva en lång harang om varför man vill bjuda ngn på kaffe när det ändå ska lottas ut

  MIRKA SVARAR: Nu är det faktiskt så att det ÄR omöjligt att dra en vinnare bland över 700 bra motiveringar och jag kunde aldrig ha trott att såå många skulle ha tävlat – möjligtvis 100st men över 700, DET är många i min värld 😉
  Sen får man vissa diriktiv av uppdragsgivaren om hur tävlingen ska se ut 😉

 3. Men herregud hur gamla är ni två? 5 ? alla har väl samma rätt o vinna eller hur? Nästa gång kanske är er tur alla kan inte vinna på samma gång, stå på dig mirka ha en trevlig helg kram

 4. Är det någon jag skulkle vilja unna en tassimo så är det just Eva.
  Hon är en fantastisk kvinna och mamma! Läser bloggen varje dag!

  Mirka: Kör ditt eget race och skit i vad andra tror!

 5. Grattis till Eva som vann tassimo! Onödiga kommentarer om att Mirka skulle ha fuskat?! Man kan väl inte fuska med en slumpgenerator! Vissa människor skulle lära sig vara glada för andras skull och inte bara tänka på sig själv….
  Kram till dog Mirka!

 6. Men jösses vad avundsjuka en del är tydligen…….. Jag är rätt säker på att Mirka har annat för sig än att hålla på med såna larvigheter som fusk…..
  GRATTIS till Eva!!!! :-)
  Mirka: Fortsätt vara den du är!!! Du är bra!!! :-)

 7. Grattis Eva,,,haha antimobbingsprogram i skolorna,ja de kan behövas för vissa växer inte upp o lever med att mobba andra o vara avis..Klart hon skulle ha samma chans.Annars hade de varit diskrimenering mot henne..Mirka är en ärlig person de tror jag alla här inne vet(alla med full funktion i avläsaren))Kramar Monica

 8. Men hallå där.. Jag fattar inte vad ni håller på med. Alla tävlar på samma vilkor, vare sig de är nära vänner eller bara vanliga människor som följer bloggen. Att lotten föll denna gången på Eva det är ju helt fantastiskt, hon är värd vinsten lika mycket som om någon av er andra hade vunnit. Allt handlar om avundsjuka att just den inte vann. Men även om de inte hade varit Eva som vann så är de inte säkert att ni som är missunsam hade vunnit ändå. Hade ni varit lika missunsam om någon annan vunnit men de inte hade varit ni? Svar JA för de hade inte varit ni som vunnit.. Nej skärpning här nu!!! Barnsligare personer får man leta efter som missunar någon som vunnit vinsten..
  Stå på dig mirka, och var inte ledsen för du har inte gjort nåt fel utan du lätt slumpen avgöra och då är de inte mer än rätt att Eva får priset…Kram Malin

 9. halloj !!

  nu får ni väl ändå ge er alla tävlar på samma premisser och stå på dig Mirka och ett stort grattis till Eva //Anita

 10. Nu får ni fan ge er. Jag blir så trött jag hoppas verkligen Eva kommer att bli superglad för vinsten för det va hon värd. Hon har precis som jag tävlat på samma premisser.Ni andra är bara avundsjuka. DÅLIGA FÖRLORARE. Stå på dig Mirka o ha en bra dag..

 11. Jag kan förstå misstänksamheten. Jag har TVÅ egna tassimo så jag har inte ens deltagit i tävlingen men jag kan förstå deltagarnas åsikter om vem som vunnit tävlingen. Och JAG säger INTE att det är något fusk eller liknande utan det är säkert slumpen som avgjort. Men jag förstår misstänksamheten. Det är ju just därför som ”företag” ofta har en tävlingsklausul att familjemedlemmar eller vänner till juryn eller till företagen INTE får delta i tävlingen. Kanske vore något för dig Mirka att införa,så slipper du ju misstänksamheten om att du ”låter slumpen avgöra att vinsten går till dina vänner.

  Kram Hemmafrun J

 12. Om jag varit din kompis hade jag oxå blivit slumpmässigt utvald? Känns liiite väl mycket kompisvinnare detta.
  Annars gillar jag din blogg massor!

 13. Grattis får jag väl säga till Eva, och vilken fantastisk slump att det blev en av dina bästa vänner som vann…;-)
Kommentera