Tisha och dom små vildingarna

Add Comment Register
Annons

Måndag igen

God morgon.

Vaknade av regnet som slår mot fönster och tak, Marcus och jag åt frukost tillsammans, Nu har han precis åkt iväg och ska  jobba, Barnen sover än så länge, och jag sitter med en kopp kaffe här framför datorn efter ännu en halv vaken och jobbig natt, Men som tur är så för min del i alla fall ( Vet inte hur det är för alla ) MEN för mig minskar mitt sömn behov väldigt mycket när jag är gravid eller ja i början ökar det för att sedan minska och det är väll ändå ganska bra ? Medtanke på att när bebis är här så kommer det inte bli så mycket sömn eller i och för sig så har man ju hört talas om dessa under barn som aldrig vaknar en endaste natt utan låter sina föräldrar nästan från start sova till 09.00.. haha det lär aldrig hända. Så ett minskat sömnbehov för min del känns bra och tryggt Mamma kroppen är då magisk och jäkligt underbar ändå. Hemma hos barnens farfar satt vi samlade igår och diskuterade namn, Jag och Marcus är inte ett dugg överens när det gäller den saken Jag själv gillar ovanliga namn medans han och stora delar av dom vi var med igår gillar mera vanliga och traditionella namn, Jag och mina syskon har alla väldigt ovanliga namn vilket jag är tacksam och stolt över att Mamma och Pappa var så påhittiga. Hur gör man då när man inte kommer överens ?  Drar lott ? Våran lilla bebis kommer antagligen bli namnlös några dagar innan vi gemensamt kan bestämma ett bra namn, Vi har ju två stycken till som gärna också vill vara med och bestämma och då helst såklart pokemon namn som pikatchu, Eller varför inte sharlizard.

Ja vi får väll se om det är en liten pokemon som tittar ut.

Nu ska barnen få i sig frukost innan det snart är dags att gå till förskolan.

Puss på er !

Annons

Förlossnings väskan.

Vi har haft en riktigt mysig eftermiddag tillsammans med familj ! Ätit gott och varit ute i friska luften.

Nu har jag lagt fram lite saker som ska packas ner, vissa saker får vänta lite grann.

Vad jag personligen  tycker är viktigt att ha med sig, Jag har säkert glömt något men det är ju några veckor kvar så..

Till Liten

 • 2 par byxor
 • 2boddys
 • Liten mössa och tossor
 • blöjor och våtservetter
 • Filt
Till Mig
 •  2 par ombyten ( Mjukis kläder som är bekväma, Underkläder  )
 • Inne tofflor
 • Hudvårdsprodukter
 • Video kamera
 • Hygien artiklar så som deo, Tandborste, tandkräm.
 • Laddare till telefonen och kamera.

CHOKLAD får man absolut inte glömma.. Och bilbarnstolen är ju bra om man vill kunna ta sig hem.
Alltså tidigare när jag packat våran  förlossningsväskan så har jag kommit på mig själv att det mesta använder man ju inte ens, Vi ska ju inte på någon solsemester till creta liksom, men tidigare har man ju faktiskt inte riktigt kunnat avgöra, Mot Arlanda eller Mot Förlossningen ? Det ända som avslöjar destinationen är väll magen då. Det är nästan så att när man checkat in på förlossningen har barnmorskorna nästan kollat lite underligt och man ser nästan vad dom tänker ( Hur länge har ni tänkt att stanna här egentligen ) ?  Haha Så nu denna gång packar jag det som jag tror kommer komma till användning, Vem vet  mera grejer kanske behövs, Man kanske behöver ligga kvar några dagar extra det är ju ändå ett barn som skall ut ur vaginan,  men blir det så att jag blir kvar får Marcus helt enkelt åka hem och hämta mera saker om det skulle behövas.

20170604191129_IMG_021420170604190618_IMG_021020170601192009_IMG_0077

Annons

Godmorgon efter en jobbig natt !

Vi har precis ätit frukost tillsammans, Och hunnit spela lite Pokemon go. Natten har varit jobbig för mig då jag vaknat med molande mensvärk stup i kvarten, Alltså jag har fått höra att sammandragningar ska ju inte kännas ? Förutom att magen blir hård på grund av att livmodern tränar på det viset inför förlossningen, Men denna mensvärk alltså usch vad provocerande den är, Ibland känns det som att det är dags och ibland går det över inom några minuter.. Jag har varit in till förlossningen till och från och fått samma svar varenda gång att allt ser bra ut men att jag måste ta det lugnt för att jag är överansträngd. Det här med att man glömmer hur smärtan var efter en förlossning känns verkligen som att det stämmer för när jag vaknar med mensvärk eller ibland känner lite tryck neråt så blir jag osäker och rädd, jag kommer liksom inte i håg hur det känns när förlossningen faktiskt kommer igång, Det är väll klart att jag kommer märka det när det väl sätter igång men för mig som läkaren sagt föder barn väldigt fort så är det ju viktigt att åka in vid första känning, Och hur vet jag när det är ? Min första förlossning tog 10 timmar Medans min andra gick på 2 timmar vi hann bara in också var det dags att krysta, Min största rädsla inför förlossningen är att vi inte hinner in för att kroppen tidigare gett så många falska alarm så när vet man att det är på riktigt ? Helst inte i hallen på vägen ut, eller i bilen !!  Men det blir som det blir man får försöka lyssna på och lita på sin kropp. Bebis får gärna ligga kvar många veckor till även om man längtar ihjäl sig.

Nu ska vi snart åka ut till barnens farfar och äta lunch, Ska bli mysigt att komma dit, Barnen längtar såklart väldigt mycket efter sin farfar som är en stor förebild för dom båda.

Jag tänkte att senare fram mot kvällen packa en förlossningsväska till mig, Marcus och lilla bebis. Men också en väska till Leo och Olle för när allt sätter igång så får dom vara hos min pappa deras morfar alltså, Man vill ändå ha det där färdigt så man slipper springa omkring som en galen höna i sista minuten.

Nu ska vi snart åka, Jag hoppas ni får en underbar dag och att ni tittar in här ikväll om ni är nyfikna på vad som åker med i förlossningsväskan!

Puss på er !

20170602120105_IMG_0101

Annons

2017-06-03

Hej på er !

Gud vad fort den här dagen har gått, Tiden bara springer iväg, Jag har precis nattat barnen, för dom blev det en väldigt sen kväll i dag. Men ibland så får man faktiskt vicka lite på alla rutiner som hör till vardagen eller hur? det är ju faktiskt helg. Vi har varit ute och lekt stora delar av dagen  och haft Grill kväll med delar av familj som gratulerat mig idag så denna dag har verkligen varit underbar, Alltså finns det något bättre än att umgås med dom man tycker om ? Det blev många skratt och mycket onyttigheter kan jag lova. En sak jag inte riktigt kan förstå när det gäller mig själv är att när jag börjar äta så finns det inget stopp, Jag äter liksom tills jag mår illa och sen när illa måendet  äntligen går över lite grann så pressar jag ner ännu mera haha varför ? Men jag gillar väll mat och godis helt enkelt ( Brukar skylla på att bebis är sugen och behöver allt det goda) Våra gäster och familj har nyligen gått hem, Barnen sover, Jag, Marcus och en vän ska snart sätta oss i soffan och kolla på någon film. Jag ligger lite efter tror jag faktiskt,, Alltså Hunger games vilka bra filmer !! Eller okej jag såg 1an igår och bara längtar efter 2an, Hur har jag kunnat missa dom filmerna egentligen?  Nu kommer lite bilder från dagen nedan , men  måste först tipsa om en smoothie som vi testade idag, den var magiskt god och kommer garanterat att göras om

 • Frysta bananer
 • Jordnötssmör ( Osockrat och Osaltat)
 • Kakao nibbs
 • Mjölk
Enkelt och super gott !

Puss på er så länge !

IMG_2017-06-03_21-45-29 IMG_2017-06-03_21-38-47 IMG_2017-06-03_21-41-50 IMG_2017-06-03_22-10-56 IMG_2017-06-03_22-14-30