Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hänger ni med?

2012-05-11 @ 09:07

Kära läsare. Då var det dags. Jag får tacka för min tid på MinBebis.com. Anledningen till flytten är så enkelt som att min bebis inte är någon bebis längre samt att jag känner att jag inte har något gemensamt med varken gravida eller bebismammor.

Ett stort TACK fyllt av kärlek samt beundran till STINA SANDSTRÖM, kvinnan bakom bl a Min Bebis. Denna unga kvinna, så driftig, intelligent, trevlig och vacker. Och nu kan jag stolt lägga till i min ”bloggmeritlista” ÄNTLIGEN lägga till att ha träffat henne IRL.

Lyckliga jag.

stinasandströmPå återseende, fina Stina.

Nu finner ni mig på http://www.lifestyleblogs.se/tokmorsan

Sol & Kärlek till ErEn kommentar på inlägget “Hänger ni med?”

  • Stina

    Hej, tack så mycket för det finaste flyttinlägget jag sett. :) Det var jättekul att få träffa dig med på Mammabloggalan! Nu önskar jag dig all lycka och du ska veta att du är sååå välkommen tillbaka om du känner för!

    Lycka till och stor kram!
    // Stina

    2012-05-11 kl 9:15 f m

Kommentera