Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jäkla dyr palsternacka!

2011-09-23 @ 15:44

Mission: Köpa palsternacka

Mission completed: 596 riksdaler.

palsternacka1

 

Sista gången jag går och handlar och betalar med mitt kort! Skämt åsido. Jag hade 8 saker på min lista. Och i kassan säger hon: -596:-. Ändå hoppade jag över både schampo och balsam. Blev för snål. Jag köper  Tresémmes (vart ska apostrofen vara?) produkter. Bättre att slänga in det i kundvagnen när Maken ät med! 😉

Kalopsen puttrar på spisen. Allt är uppackat. Maken på ingång och jag ska alldeles strax köra töserna till discot i Sätila. Sen blir det mys i soffan. Inte helt omöjligt att jag tar mig ett glas vin (nej jag ska inte hämta de från discot – det är inte ”vår” helg – jag assisterar bara lite idag)

Vad hittar du på idag? Gissar på att nån äter tacos samt kollar på IDOL. 😉2 kommentarer på inlägget “Jäkla dyr palsternacka!”

 • dyson vacuum

  Having read this I thought it was rather enlightening.
  I appreciate you finding the time and energy to put this information together.
  I once again find myself spending a significant amount of
  time both reading and posting comments. But so what, it was still
  worth it!

  2015-04-22 kl 1:18 e m
 • dyson vacuum

  Very great post. I just stumbled upon your weblog and wished to say
  that I have truly loved surfing around your blog posts.

  In any case I’ll be subscribing in your rss feed and I
  hope you write again soon!

  2015-04-23 kl 12:09 e m

Kommentera