Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

2014-02-26 @ 11:24

image

nytt!

2014-02-14 @ 13:23

jag går tillbaka till min gamla blogg sålänge om det är någon som vill läsa :)
http://tovaback.spotlife.se/
ses där!

image

image

saknar?

2014-02-12 @ 11:57

de har varit rätt skönt att inte blogga, helt ärligt… men nu har det varit så mycket som jag hade velat skriva, tankar, känslor.. som jag ändå inte hade skrivit här på den här bloggen! det här känns mer som Charlies blogg 😉  ska nog starta en ny blogg som ja kommer uppdatera lite sporadiskt. för jag tänker att det är roligt att gå tillbaka och läsa om Charlie! :) läsa och tänka tillbaka… le och fälla en liten tår… tiden går så fort och allt kan man inte minnas! men att skriva mer om träningen, och att kunna skriva av sig..

stay updated!

ett..ellet två avslut!

2014-02-05 @ 07:24

först vill jag skriva att livet är så förbannat jävla orättvist…. jag blir så arg och ledsen när de tar ifrån oss människor, hastigt och lustigt. Jag älskar min familj över allt annat, och att se nån må dåligt får mig att må dåligt.. idag känner jag ett obehag, som är svår att förklara. Livet känns ibland obehagligt.. morgondagen är så oviss..

jag tänker avsluta bloggandet! har funderat ett tag..föralltid eller bara för en tid, de vet jag inte.. kommer bloggen ligga kvar, då jag har skrivit så himla mycket, och vill gärna spara förlossningsberättelsen, får nog skriva ner den förhand sen. kanske kommer tillbaka med en annan blogg i en annan portal, kanske en blogg för mig själv, som kan vara kul att läsa sen..vet inte men känns som att ja gjort mitt här på minbebis nu :) Charlie fyller snart 1 år… galet! men helt ärligt så tror jag det är en del människor som läser min blogg som ja inte vill ska läsa, varför ska man ha en blogg då? det är ju en bra fråga!

ha det bra alla fina läsare!

image

Lördag

2014-02-01 @ 10:45

När man jobbar hela dagarna och kvällarna vill man ha så mycket tid man bara kan med lilleman på morgonen! Måste hinna mysa, gosa och busa innan man åker ♥

image

idag åker han till mormor och olov, för övernattning.. bra att han får lite miljöombyte, och får umgås och leka med dem! han trivs så bra där, på gården bland hundar osv. så är inte alls orolig! sen har han världens bästa mormor :)

Jag… ja åker mot skellefteå :)

Ha en bra dag!

image

2014-01-31 @ 14:41

image

Vi har haft en lugn och mysig dag! Var ute en sväng i snöandet :) nu ska jag försöka göra mig klar för jobb! De är inte så lätt när han vill ha uppmärksamhet samtidigt 😉 tänkte åka direkt när marko kommer från jobbet..har lite ärenden innan jag börjar! Har varit sugen på ässämix nu jätte länge, så hinner jag ska ja åka över till tornio!

Ha en bra fredagskväll alla!

NEEEEJ!

2014-01-30 @ 18:55

vi har haft rätt mycket otur nu med allt känns det som… grejer går sönder, vi måste renovera det är iofs inte otur men ändå.. onödiga utgifter som vi inte behöver nu när vi planerar fjällräven som kommer kosta lite!

 idag när ja skulle gå till affären så höll ja i min telefon när jag gick utanför dörren, vad tror ni händer? jo den glider ur min hand och åker raaakt ner från tredje våning till källaren….skyddet landade på första våning och telefonen låg med skärmen neråt i källaren.. suck.. ni kan ju bara föreställa er hur den ser ut nu!! den fungerar men hur länge då? måste föra över alla bilder osv. så nu måste jag hitta en ny telefon också.. den va som ny! ibland blir jag ganska less! när jag gick till affären så va ja så arg!! varför la jag inte ner telefonen i fickan?? en telefon är inte hela världen, absolut inte! men jag använder kameran jätte mycket, för att fota Charlie! så det suger..

ikväll är Marko i Happis för att spela innebandy.. köpte mig lite glass som ja tänkte tröstäta,.,

jag tror på karma, så jag har väl gjort något för att förtjäna detta 😉

 

el karma es una perra:)

 

Brr…

2014-01-30 @ 15:25

Idag har vi varit ute 2 gånger på promenad.. kallt men uppfriskande! :) skönt!
Nu ska vi försöka ändra sovrutinerna på dagen så får vi se om nätterna blir bättre.. :) ska försöka att han inte sover nått efter 14, innan har vi haft 16 som gräns.. vi får väl se, man får prova sig fram litegrann!

image

image

Mmhm..

2014-01-30 @ 12:06

image

Nätterna blir bara värre och värre…jag är så satans trött!! Zzz.. socker och celsius för att försöka vakna och bli människa! 😉 jag hoppas verkligen det här är en kortvarig fas…

onsdag

2014-01-29 @ 20:42

idag blev ingenting som de va planerat, men så är det ju ibland :) vi skulle på kalas men de blev inställt, jag hade anpassat Charlies sovtid till de.. eller försökt i alla fall, klockan 13 skulle vi gått på babysång.. men de hoppade vi idag för han var så trött, så trött! han somnade runt 13 och vaknar vid halv 4.. jag också! och fick genast ångest 😛 men va gör det, vi behövde det!

När gubben kom hem så cyklade jag till gymmet med en väldigt seg inställning att ställa mig på crossen och sen på löpbandet för att få lite cardio träning!! men så träffade jag en bekant på gymmet som övertalade mig att gå på Bodypumpen som skulle börja på 15 minuter.. det kunde jag inte motstå! mycket roligare 😀 men.. jag har sagt de så länge nu att jag måste få in mer löpning! har ju gått på en del spinning men känns som att jag får upp flåset bättre när jag springer! måste jobba upp konditionen nu!

men skönt med lite variation! jobbigt, pust! höll på att döda mina ben…. känns som att mina squats sitter bara bättre och bättre, får bra kontakt!  man ser många som gör fel… jag vill inte vara den som är den, för jag har också gjort fel, men det blir som ingen effekt samt att man kan få skador om man böjer ryggen fel etc. etc.

nä nu ska jag inta soffläge!