Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

ÄGGADE

I natt så började hundarna föra oväsen morra och skälla helt vilt !! Jag vågade inte gå ner :) Lime brukar ibland skälla på natten om vi har besök av någon hare eller räv.Men denna gång lät det annorlunda och jag kunde höra smällar efter varandra . Jag kände mig ganska säker eftersom jag hade satt på larmet i natt . Brukar göra det då jag sover ensam..

Så i morse såg  jag varför det varit så galet i natt . Vi hade blivit äggade !!

Faan ägg som är så jobbigt att städa upp !!

IDIOTI :)

DSC03696DSC0369416 kommentarer på inlägget “ÄGGADE”

 • Babybear skrev 7 oktober, 2011 8:36 f m

  Nääää! Men gud. Varför liksom? Så meningslöst!

 • erik skrev 7 oktober, 2011 9:10 f m

  detta nog hulliganserna som förbannade för han s
  inte spelar för ösk jag bara kan tänka mig det.tyvärr beter siog idoterna så de som bara ute för bråka de inte äkta supportna.jag tänkte på detta men ville inte berätta de söker upp spelarna bostäder det har hänt tidigare skickat anonymns hot.och sökt upp spelarna skadegöra.jag vill det ska bli hårdare tag mot idoterna som bara är bråkstakar.de förstör för den stora massan.jag är ju publikvärd.det måste tänja på lagarna polisen oc´h klubbarna.nu har de ju infört eller ska införa de skriver fotar alla idoterna i klubbarna har det på datyan o papper regstrera alla oc fotar så de kan stänka av de på plats såd e inte kommer,osv sen anmälnings plikt till polisen när det mach.risken finns det det kommer bli mer sånt i gbg pga det fler idoter där en i ösk.jag vill inte engligen säga det men jag gör det endå

 • erik skrev 7 oktober, 2011 9:33 f m

  jag tror och vet att ni har redan koll på att sånt förekommer som jag skrev.john har sten koll du med o sen är ju ni i fotbollsen då har ni koll läser omd et och osv.jag beklagar det jag skulle järna vilja ta tag i svinen gripa de eller ringa polsien o bevaka de var de tar vägen om de smiter så springer man efter brotta ner de.för jag skulle gjort det oavsett vad det är mot var nånstans skulle jag ingripa.

 • Skitpåer skrev 7 oktober, 2011 10:31 f m

  Ser ni inte symboliken? Det är bara ÄGG som kan vara så korkade att skriva på för en konkurrentklubb i Allsvenskan. John borde hjälpa Örebro till SM-guld i stället. I stället för att bli en hjälte därhemma är han i stället en SVIKARE OCH EN JUDAS!!!!!!!!!!!!!!

 • Sara skrev 7 oktober, 2011 11:59 f m

  Sicka idioter!!
  Hur orkar man hålla på så där…!? *Suck*

 • Andrew Carnebom skrev 7 oktober, 2011 12:23 e m

  så kan det gånär man bara tänker på cash mottagandet när ÖSK-IFK mötes på Bern Arena 2012 ska bli spännande.

 • Wisemen skrev 7 oktober, 2011 12:35 e m

  Andrew

  Verkligen, mvh Wisemen

 • U skrev 7 oktober, 2011 1:46 e m

  Fy fan va trist!
  Att supportrar blir besvikna när en spelare lämnar och skriver på för en annan klubb, det kan jag förstå, men att göra det genom skadegörelse, det är lågt! Tänk på att i familjen finns tre små barn som kan bli rädda av sådana tilltag, de är för små för att förstå vad detta handlar om.

 • Carro skrev 7 oktober, 2011 2:04 e m

  Svinigt gjort att kasta ägg, dåligt av så kallade supportrar att göra på det viset. Kan förstå besvikelsen att vi mister en bra spelare men inte att man gör så. Jag kommer sakna John i målet och i Örebro-pressen. Han är en riktig glädjespridare och önskar er lycka till i fortsättningen och hoppas på att ni återvänder till Örebro-trakten någon gång!
  Mvh Carro

 • hej skrev 7 oktober, 2011 4:01 e m

  Vilken läskig bild på hjärtnaveln!
  Ser ut som en blandning av hjärta och kön

 • Herr R skrev 7 oktober, 2011 6:26 e m

  ÖSK’s ”klack” är bedrövligt kass, sånna medgångs supportrar attan blir mörkrädd! Blir överröstade av 30-pers från häckensklack!
  Är från Örebro sj, går på 90% av ÖSKs matcher vet va jag pratar om

 • sarah skrev 7 oktober, 2011 7:46 e m

  jävla idioter… vad håller folk på med i egentligen ?? så knäppa nu för tiden ..

 • Anders skrev 7 oktober, 2011 10:04 e m

  Fjantar är ”huliganerna” Så jävla ruttna är dom gå bråka med andra huliganer istället. Har aldrig i livet sett en kuban visa ”stake” mot andra klubbar.

 • maria skrev 8 oktober, 2011 5:27 e m

  lustig kommentar av ”hej”! vilket kön menar du? tjej eller kille? den uppblåsbara varianten räknas nog inte som kön. IDIOT! jättefin bild Lisa!

 • Ängeln skrev 9 oktober, 2011 1:14 f m

  Glöm det här nu, ni är mycket välkomna tillbaka till Göteborg. Det ska bli väldigt spännande att se hur det går får IFK Göteborg nästa år, förväntningarna är högt ställda givetvis.

  Välkomna hem!

 • Nicklas skrev 9 oktober, 2011 3:02 f m

  Familjen Alvbåge…NIIIIIIIII é välkomna till Göteborg.
  Till ett glittrande glatt Göteborg som ger er stora famnen i den underbara hamnen, som e hjärtat i vårt GÖTEBORG!!!!

  Ses 2012 UTAN ägg.
  Revanschens år då John får sitt efterlängtade guld.

Kommentera