Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dag 20 – Den här månaden

30 dagar av sanning fortsätter!

Dag 20 – Den här månaden:

Denna månaden är det julmånaden December! En månad som i vanliga fall brukar vara stressig för min del då jag har en förmåga att handla julklappar typ 2-3 dagar innan julafton, men i år handlade jag dom i November, det ni!

klapparna är färdiga nu ska de bara slås in i fint julpapper med :)

Julen blir firad på lite olika ställen, det är inte bara ett ställe så julafton delas upp under några dagar hos oss.

Och det är 1 månad kvar till tultan blir 1 år, så då blir det stort kalas!

Vill du läsa hela min lista? Den finns här!2 kommentarer på inlägget “Dag 20 – Den här månaden”

 • sawiik skrev 11 december, 2010 20:40

  Jo, tyst är det. Love sover gott nu så jag får mysa med datorn istället. Hehe… :)

  Jag tror inte min BVC kommer säga nåt annat än att det är okej med dubbel portion. Jag brukar göra som jag själv tycker men sen fråga ändå. Så imorgon kväll gör jag 2 portioner och se hur mkt Love äter upp. :)

  Ha en skön kväll.

  Kram

 • Jannie-mamma till Victor skrev 12 december, 2010 11:09

  Va duktig du är som gjort klart julklapparna!
  Kan du bara njuta nu ju!Härligt!

Kommentera