Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dag 21 – Ett annat ögonblick

30 dagar av sanning fortsätter!

Dag 21 – Ett annat ögonblick:

Det andra ögonblicket är närjag fick pluss på graviditetsstickan!  Den känslan när jag förstod att jag var gravid är underbar. Plusset var så efterlängtat med då jag och Johan hade försökt blir gravida under 13 – 14 månader. Jag vet att jag sa till Johan att händer inte något innan sommaren/under sommaren så får vi söka hjälp så läkarna får utreda oss.

1 månad senare var jag gravid med tultan.

dsc_0004_100379099_thumb

Vill du läsa hela min lista? Den finna här!En kommentar på inlägget “Dag 21 – Ett annat ögonblick”

  • zandras skrev 12 december, 2010 21:00

    Sv: Javisst är det fruktansvärt..
    Jag var oxå gravid i hela den där härvan av vaccinationer. Men jag vaccinerade mig aldrig. Jag vågade inte, ifall det skulle hända nåt med mig eller bebisen i magen. Glad är jag.. nöjd över att jag aldrig vaccinerade mig. Men vi får hoppas på att det inte blir nåt för dom som vaccinerade sig. Vore ju jättehemskt.

Kommentera