Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dag 24 – Det här får mig att gråta

30 dagar av sanning fortsätter!

Dag 24 – Det här får mig att gråta:

Ja det är mycket som får mig att gråta, jag är väldigt känslig av mig, var det innan jag blev gravid, under graviditeten och nu efter ska vi inte tala om hur känslig jag har blivit.

 Kan se något på tv eller en film, det behöver inte vara sorgligt jag kan gråta ändå! För några månader sedan såg jag filmen Hachiko – en vän för livet. Filmen handlar om en hund som möter sin husse varje dag på tågperrongen, men en dag kommer inte husse mer och Hachiko väntar på honom i 10 år, gissa om jag grät när jag såg den filmen.

Det är samma när jag ser filmen Lassie, jag har sett den hur många gånger som helst, vet hur den slutar jag gråter ändå!

Jag gråter när jag ser något lyckligt som ett bröllop. Jag gråter när jag ser förlossningskliniken på tv och ett barn föds. Jag kan titta på min lilla tulta och börja gråta för jag inser hur lycklig jag är!

Så som sagt jag är VÄLDIGT känslig av mig.Kommentera