Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dag 25 – En första

30 dagar av sanning fortsätter, glömde visst av det igår.

Dag 25 – En första:

Jahopp det här var ju verkligen lätt…

2001 – 11 – 30 är ett datum jag alltid kommer att minnas. Jag klev innanför dörren och kände en sådan värme, kärlek, en riktig familj. En familj som brydde sig om mig, lyssnade på mig, frågade hur jag mådde, en familj som aldrig bråkade eller drack alkohol.

Ett/En första minne av min underbara fosterfamilj som är guld värda! Älskar erEn kommentar på inlägget “Dag 25 – En första”

  • kajsakavat skrev 17 december, 2010 16:53

    så fina människor det finns :)
    behövs fler fosterfamiljer som är så bra som du tycker din är!

Kommentera