Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dag 28 – Det här saknar jag

30 dagar av sanning, glömde av detta igår, minnet är bra men kort ;)

Dag 28 – Det här saknar jag:

Jag saknar min morfar, han gick bort för 3 år sedan. Han dog inte för tidigt om man säger så, han blev 93 år och var frisk till 2 veckor innan han gick bort. Han fick en liten stroke och hamnade på sjukhus, där låg han i 2 veckor innan han somnade in. Han var pigg in i det sista med, minnet var som det skulle men hans kropp lydde inte längre och då kände nog lilla morfar att det var bäst och somna in för han och mormor de hade levt ett fint liv tillsammans, fått se världen tillsammans ♥

Sen saknar jag att bo nära min familj, de bor i Göteborg och jag i Borås. Jag trivs som fisken i vattnet här, men ibland saknar jag att bo nära min familj ♥Kommentera