Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vem vill ha en förändring?

2013-11-14 @ 09:14

Det som så många vill men inte vågar prata högt om! Nej nej jag är jätte nöjd med allt i livet. Det vore ju inte fel med lite mer tid, bättre lön, bättre jobb! Men nej då jag är nöjd med det livet jag har! ????
Haha någon som känner igen sig? Vågar man ta det lilla steget till att iaf titta på vad som finns utanför sin trygga bubbla! Grattis då är du på god väg att göra en förändring. Du har börjat resan till att det blir bättre än vad det redan är!

Jag erbjuder en sådan chans. Vad du ser att detta kan innebära för dig är självklart olika från person till person.

Personligen vill jag ha mer tid för fam. Och man vet ju att det blir värre innan det blir bättre. Vågar man offra 90 dagar 30min per dag för att nå sina mål? Jag tycker det är värt det!!
Satt och räknade ihop hur mycket tid jag har över om dagarna efter jobb, restid, barnen, träning m.m 1 hel Tim blev över.
Ja jag har inte tid att offra!!! Nä du, jag tog beslutet att om jag inte gör en förändring nu så kommer det fortsätta så här år efter år. Jag har bestämt mig för att offra 1 år så att jag kan kommande år få mer tid över!!! Annars kommer jag sitta här om 3 år och fortfarande tycka att nej nej det har jag inte tid med!?!

Kika in här för att se ifall detta kan vara något för dig eller kanske för någon du känner!

En annan blogg om förändring

Kram på er

Guld och gröna skogar

2013-05-09 @ 14:08

bluff och båg?

Tävling!!!!

2013-05-08 @ 12:42

Se föregående inlägg :)

Möjlighet till Coaching av Annika Sjöö

2013-05-07 @ 20:57

I dag fick jag möjligheten till att bli coachad för träning och kost av Lets dance vinnaren Annika Sjöö (hon som vann med Magnus Samuelsson)

Jag drar igång med denna utmaningen den 19 maj och har nu möjligheten att få med mig 10 st till som får denna chansen!

Kontakta mig antingen här på kommentarer eller på
good.business@live.se
Om du vill hänga på :))

20130507-205705.jpg

Priserna?!?

2013-05-07 @ 20:39

Din dagliga dos

Vem är jag?!

2013-05-06 @ 09:35

Detta är lite om vem jag är!

Vikten av intaget av omega-3

2013-05-06 @ 09:02

Missa inte att gå in på min nya blogg. En grym affärsidée som DU. Kan tjäna allt ifrån lite till sjuka summor extra pengar. Beroende på vilka möjligheter DU ser!?

http://wealth.blogg.se

Ny blogg

2013-04-06 @ 18:32

wealth.blogg.se

Kika in på min nya blogg där jag tar upp inkomstmöjligheterna med mlm

Snart där

2013-03-13 @ 18:06

Oj oj nu är det inte långt kvar till den 20 Juli. Klänningen har kommit, har hittat rätt ring, klänningar till tjejerna och mina tärnor. Lokalen bokad, tårtan beställd, kyrkan bokad, inbjudningarna skickade. En god bit på vägen men ändå så mycket kvar. Jag tok längtar tills dagen kommer.  :)

Renovering…..

2012-10-14 @ 19:53

Oj vad underbart det känns när vi kommer närmare och närmare ett fantastiskt hem som vi trivs i! Vardagsrummet/matsalsdelen renoverade vi ju i vintras och hallen tog vi i sommras. I går fixade Tony våran ”Walk In Closet” i källaren. Jag har studsat här hemma av glädje 😉 Nu blir nästa projekt fönsterbyte på entreplan och övreplan, källaren tar vi en annan gång. Fönstrerna beräknas komma om ca 5 veckor.

Just nu har vi 3 glas från 60-talet, bruna fula. Nu blir det vitt och fräscht 😀

Efter detta blir det nog sovrummet. I.o.m att vi fixade plats för våra kläder där nere nu så ska vi riva garderoberna som täcker en vägg av sovrummet, så att det blir större.  Sen är entreplanet klart, förutom köket. Men det är såå mycket där så det får vänta lite även ifall vi hade velat få det fixat typ nu. Ja just det en braskamin ska ju in i vardagsrummet också. Ja ja tids nog blir det klart!! 😉

 

 

Före Bild i sovrummet!