Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Älska sitt JOBB!

2014-10-29 @ 20:04

Jag trodde aldrig att jag skulle trivas så bra på jobbet efter en lång mammaledighet. Men jag vill bara jobba jobba jobba.  Så sjukt roligt!! Jag känner att ÄNTLIGEN tjänar jag lite pengar.  Jag är så trött på att inte kunna köpa vad jag vill och att få en liten summa varje månad. Usch! Man ska verkligen vara glad och tacksam att man ens får pengar för att vara hemma och mysa med sina barn. Jag orkar inte höra på fler som tycker dom får för lite. Nä fy.
Men nu är det skönt att kunna få göra något som jag är bra på! Och att känna sig behövd och kunna dra in lite till familjekassan. Tummen upp för mitt jobb!

image

/Mamma till Neo o Vincent 💖Kommentera


× 4 = trettio sex