Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Barn+mammadag delux!

2014-05-30 @ 20:28

Jag måste säga att jag och grabbarna har haft en superdag! När dom sovit klart åt vi lunch. Tog lång tid då Neo var jättehungrig och fullkomligt ÄLSKADE omeltten. Tre stora portioner åt han. Yey!!;) Vi struntade i Emporia och gick till Triangeln istället. Lite kik i affärer och jag vet vad som ska inhandlas så jag fixar det imån när jag jobbat klart. Vädret var kanon så vi gick till Espresso House och satte oss på uteserveringen och fikade. En latte till mamman och en festis till Neo. Vincent nöjde sig med osaltade riskakor och vatten. Inte så kräsen med andra ord. 😉

20140530_16091620140530_161409

Sedan promenerade vi mot Gustav och gick in på Hansa en stund. Kikade på paket och även lite kik på Åhlens. Glömde nämna att vi även besökte Benetton och två plagg fick följa med hem. En tshirt till V och ett linne till N. Han fick välja själv.

Väl hemma blev det middag och barnen glufsade i sig massor med mat. därefter hade dom massor med energi så dom härjade och busade otroligt mycket. Jag fick höra tusen skratt och dom lekte ”följa john” haha! Godingar. Nattningen fick superbra ikväll. Dock har Vincent vaknat massor redan. Jag tänkte dokumentera hela natten för att se om det finns ett samband i klockslag och uppvak.

S jobbar fortfarande och här sitter jag och glor på filmen 2012. Trött som en gnu och ska strax göra mig i ordning. Innan jag somnar här på golvet framför tvn!;)Kommentera


8 + ett =