Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Boy or girl ?!?

2016-11-10 @ 21:47

Tiden går så otroligt fort! Tänk att det är en liten bebis i magen som väntar på att gå komma och bli delaktig i vår familj. Det är otroligt…. Det känns så mycket mer overkligt denna gången än med mina grabbar.
Jag känner mig oftast inte gravid. Jag märker det pga av alla kräkningar och denna sjuka trötthet som aldrig vill ge med sig. Men eftersom jag nästan aldrig känner några sparkar så blir det lite konstigt. Är inte direkt svullen eller har inga kroppsliga krämpor just nu. Mest psykiskt men inte kroppsligt.

Och bebisen i magen- vem är du?!

Det ligger världens underbaraste lilla prinsessa och gottar sig! Vi är så lyckliga att vi inte ens kan beskriva känslan. Barnen älskar verkligen lillasyster redan!

1475523166038Kommentera


− fyra = 4