Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Egentid för denna mamman

2014-05-29 @ 10:21

Alla grabbarna sover. Jag har badat. Läääänge kan jag lova. Gjorde en fotpeeling och rakade benen. Blev en tvätt av håret samtidigt och jag har till och med hunnit diska (jättemycket disk då dom tre ätit av alla tallrikar och bestick vi ägar ungefär), gjort mig i ordning och städat lägenheten. Damsugaren står framme men känner att dom får faktiskt sova klart innan den körs igång. just nu slappar jag bara. Gör absolut ingenting. Bara är…. Det händer verkligen ALDRIG. Huvudvärken sitter i än tyvärr men hoppas den lättar unden dagen när vi kommit ut en stund.

20140529_111556Kommentera


6 + två =