Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En fantastisk överraskning :))

2016-04-20 @ 08:49

Idag kan jag berätta vad jag beslutat- en chock för mig, min familj och kanske för alla jag känner….. Jag ska nu börja få upp flåset. Det var bara att ta på joggingskorna och bege sig ut i parken bland alla vackra blommor och kvittrande fåglar och hoppas på att träningsvärken från helvetet inte infinner sig :)

image

Ännu mer nya mål i livet alltså och varje dag är viktig. Varför vänta lixom? !
Dagarna går inte i repris och jag tänker njuta av varje dag!

(Ännu lättare när man är sin egen chef och kan bestämma sina arbetstider). :)En kommentar på inlägget “En fantastisk överraskning :))”

Kommentera


nio − = 4