Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

En förälders mardröm!

2017-04-12 @ 21:27

Godkväll!

livet som trebarnsmamma är minst sakt hektisk. Lugn och ro finns inte men vad gör det?! Jag har världens bästa barn och man ska verkligen ta vara på varje sekund man har. För det kan verkligen sluta precis när som. Jag är en person som väldigt sällan oroar mig för onödiga saker och jag är väldigt sällan rädd.

En dag för ca två veckor sedan var jag rädd…..så fruktansvärt rädd.
Sådär när kroppen på en sekund börjar sticka i varje cell och benen blir som gele och man handlar på automatik och känsla….Den känslan trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle få känna, även om det kanske är naivt att tro. Jag är en positiv person. Inget kan hända mig….tänker jag.

För två veckor sedan slutade Lexie att andas för en stund… För oss kändes det som en timme, men i verkligenheten var det ca 30-40sekunder. Dessa sekunder är dom absolut längsta i mitt liv.
För i över en halv minut trodde jag att jag hade förlorat min dotter. Alla tankar som spelas upp och rör runt i hjärnan på dessa sekunder är enorma!
När jag tänker på det och går igenom allt i huvudet så kommer klumpen i magen tillbaka smygandes.

_MG_4386

Älskade lilla tjej! ❤Kommentera


+ åtta = 17