Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Flera snabbisar

2014-05-31 @ 23:27

En lång dag som  har varit toppen. Jag började jobbet kl 10. Jobbade idag i tre timmar. Massor att göra på jobbet, vilket var superroligt! Tre timmar är toppen att jobba. Man kan jobba 100% och sedan helt plötsligt ska man sluta. Jag blev sedan hämtad av mina grabbar och vi begav oss mot Biltema. Kikade på en massa saker. Hittade till och med leksaker till barnen. En flytväst till Neo (och Vincent) fick också följa med hem.  En snabb runda till Ikea och även en snabbis till Babyringen hann vi med innan vi åkte hemåt. Jag blev avsläppt på Triangeln då jag behövde köpa lite prylar. Klockan hade  hunnit bli 17 redan. Barnen var hunriga trots mellis på vägen.

PhotoGrid_1401574402774

Mat i magarna och sedan ett glatt humör hela kvällen. Jag fick städat, diskat pch undanplockat medans dom andra lekte och busade.

Nattningen gick ganska lätt ikväll och vi kunde börja med mat till oss direkt. Idag blev det egengjorda järpar med potatis, äpple och rödlök i ugn. Helt fantastiskt! MUMS! Två avsnitt av Revenge blev det under tiden. Inte alls dumt;) Nu väntas bingen då det blir en heldag i Djurpark imån. Vi längtar! Natti!Kommentera


fyra + 8 =