Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gråter av smärta!

2016-04-29 @ 14:31

Nu är jag och barnen påväg hem från en fantastisk tripp i Småland. 

Själv mår jag riktigt super dåligt i min nacke då jag fått en katastrofnackspärr. Det gör så ont att i alla rörelser så gråter jag. Inte helt lätt att ut och gå med en hundvalp, leka med två tokiga barn, laga mat, packa och promenera 3 kilometer med vagn. Nu är jag i alla fall påväg hem och hoppas kunna vila hela kvällen. Jag hoppas verkligen nacken blir bra tills imån, då jag har kanonmycket att göra på jobbet….
Så- nu fick jag kräka av mig lite…

image

Barnen är helt slut och slocknade nu efter halva tågresan!  :)

Jag har trots allt ett leende på läpparna och inser hur bra jag har det. ♡Kommentera


åtta − = 1