Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Inte ens lönt..

2014-05-30 @ 07:01

Det känns inte lönt att skriva om mina nätter längre. Skrik och gråt hela natten. Men han är lixom inte vaken känns det som. Blundar men kan inte trösta honom. ;( Känner mig maktlös och vill bara att han ska sova. Han kan ju knappast må bra av att aldrig sova?! Lilla hjärtat. Tur att Neo sover bra och att hans hosta är mycket bättre. Jag märker verkligen att om han får sin astmamedicin direkt när han börjar hosta så går hostan över snabbt. Missar jag en dag så är det kaos. Då hostar han tills han kräks.

Barnen har börjat leka med varandra, och ibland kan till och med jag sitta och äta frukost alldeles själv. Och det gör jag nu, samtidigt som jag bloggar 😉

image

Idag blir en ganska lugn dag. Jag tror att vi drar till Emporia en runda efter lunch och handlar lite presenter och sedan blir det nog mest en massa mys. Kanske en sväng till lekparken också. Men ingenting innan lunch. 😉Kommentera


× nio = 18