Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Min tappre son ❤️

2014-06-30 @ 16:25

När man har sett detta leende varje dag- hela dagarna så kan man ju inte förstå att han har ont/haft ont. Lilla hjärtat, sånt humör du hållit uppe. Du är fantastiskt! Om jag hade kunnat byta med dig så hade jag gjort det- alla dagar i veckan.

20140615_174807

Nu har jag smält nyheten lite. Känner mig mest tom. jag vill bara krama honom hela tiden och jag vill att han ska veta att det snart blir bra. Snart ska han få höra bättre och slippa ha så ont. Dessutom ska han äntligen få SOVA! Han har ju inte sovit sen han föddes typ så det ska bli spännande att se hur han tycker då.

Min solstråle!Kommentera


7 × = fjorton