Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Möhippans sista del;)

2014-09-29 @ 09:31

Nu äntligen har jag kommit till sista delen på helgen möhippa för min bästa vän Malin 💟.

När limousinen lämnade oss hos Carro var det fuöl rulle. Det blev lite vindruvor,  jordgubbar, saltapinnar, kaffe, mer skumpa och cider och annat gotte. Där spenderade vi några timmar och hade bland annat lite lekar.
Vi tjejer hade tagit med oss något som symboliserar vår och Malins vänskap på något vis och hon skulle då gissa vem som tagit med vad. Riktigt roligt och hon verkade tycka det var lite svårt. :) Vi hade också fixat en frågalek där Nille fått svara på massa frågor och nu skulle då Malin se hur väl hon känner sin blivande man. Inte heller helt lätt! Hihi! 

image

Jag fixade Malins hår inför kvällen och vi alla gjorde oss iordning. 
Då kom även chips fram och vi knapradw på för fullt. Alla var riktigt hungriga!
Ett musikquiz hade vi också innan vi blev upphämtade av en taxi som tog oss mot stan igen.

Denna turen gick till Malins favoritrestaurang Lemosgrass där vi avnjöt en riktigt mumsig middag. Alla tog faktiskt till och med förrätt. Så hungriga var vi. Mums!
Malins mamma och moster kom och gjorde oss sällskap vid middagen. Fantastiskt!

image

Vid 21 tiden var maten nedsjunken och vi gick mott Lilla Torg och Koi och tog oss en drink och satt och pratade och myste några timmar till. Vi var hemma strax innan midnatt och jag summerar denna dagen som BÄST!

Jag är så glad och dagen var så himla lyckad. Vi hade trots allt bara ett par veckor att planera allt men den blev perfekt! Jag hade aldrig klarat det utan tjejernas hjälp. Inte lätt att ringa och boka saket med två galningar som springer och tjoar :) Detta gjorde vi bra tillsammans! WOW! Tror Malin var riktigt nöjd hon med :)

/Mamma till Neo o Vincent 💖En kommentar på inlägget “Möhippans sista del;)”

  • ami

    Lät ju som ni hade riktigt roligt, jag längtar till min möhippa 😀

    2014-09-29 kl 12:55 e m

Kommentera


sju × = 42