Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Operation för lilla Vincent ;(.

2014-06-30 @ 09:20

Nu är beskedet här. Det är blandande känslor. Mest är det ledsamhet och ångest men samtidigt en lättnad över att förhoppningsvis få ett slut på det hela. Idag var vi hos ännu en öronspecialist med Vincent. Som ni vet (om ni följer min blogg) så har aldrig Vincent sovit. Alltid vaknat tusen gånger per natt och varit ledsen, snuttar eller bara röjt runt. Sovit jättelite på dagen och kommer aldrig till ro när han ska sova. Idagfick vi förklaringen. Hans öron mår jättedåligt. En kraftig katarr i bägge öronen, vilket menas med mycket vätska bakom trumhinnorna. Trumhinnorna är kraftigt inåttryckta och idag var dom också väldigt röda. Så det kan till poch med vara så att en ny öroninflammation är på väg…. Hoppas INTE.

Doktorn trodde med största sannorlikhet att hans icke existerande sömn berodde på detta. Att han helt enkelt haft ont hela tiden. Det gör så otroligt ont i mammahjärtat att jag inte kunde hålla tårarna borta. Det bara brast när jag kom in i bilen. Inte en minut sen han föddes har han fått vara helt frisk och bara fått njuta av livet. Urinvägsinfektioner, förkylningar, öroninflammationer, feber…. Ja något hela tiden.

Vi ska på återbesök efter semestern och han ska  en operation. Doktprn var så snäll och förstående och jag och Vincent blev  bra bemötta. Men stor respekt! Hon skullegöra allt hon kundeför att skynda på hela förloppet och vi kanske till och med få åka en bit bort för operation. Men så länge han blir bättre så spelar det ingen roll. Jag är dock jätterädd för att sövas. Min största skräck…..

min tappra lilla prins. Han håller skenet uppe hela dagarna och är så glad trots detta hemska som gör så ont på honom. Dessutom bör han inte höra så mycket enligt doktorn pga detta. Inte konstigt att vi fått ropa en hel del på honom. Älskade du ❤️ Det gör så ont i mig att du ska må så dåligt. Vi kan byta allt ont! Bara du får vara frisk. Mammas lillahjärta!

20140620_1349203 kommentarer på inlägget “Operation för lilla Vincent ;(.”

 • smulansmor

  ♥♥♥

  2014-06-30 kl 10:14 f m
 • myfamily

  men lilla plutten då :-( nu ska det nog få bli bra i alla fall! skönt att få svar ändå men tufft besked! kramar

  2014-06-30 kl 1:54 e m
 • vackertliv

  Ja hoppas hoppas det kommer hjälpa honom! Tack!

  2014-07-01 kl 6:28 f m

Kommentera


× sju = 14