Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Trött Tröttare Annieh….

2014-11-29 @ 23:24

Som vanligy har jag inte suttit ner i många sekunder idag. Förmiddagen började med bloggevent. När klockan slagit 13.30 var jag hemma och slängde i mig mat innan jag rusade till jobbet och slutade klockan 20. Fullt upp till stängning för min del så tiden bara flög iväg.
Jag gick direkt till barnens gammelfarmor för att hämta upp barnen innan vi gick hemåt.
Trötta barn och Neo som varit krasslig behövde sova. När jag kommut hem har det blivit städning för hela slanten, vik av tvätt, disk, planering inför kommande vecka osv. Först NU har jag lagt mig ner.
Jag är nu nerbäddad och ska skriva matlista inför veckan då jag ska handla imån. Trött som faon pch längtar efter John blund! Natti!

image

Liten kille somnade sittandes ♡

/Mamma till Neo o Vincent 💖Kommentera


5 − tre =