Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vilken otur.

2014-09-30 @ 12:07

Idag känner jag verkligen FAN. Inte mycket har gått min väg än men hoppas eftermiddagen blir bättre. Jag skulle gå och lämna ett sista prov i morse på vc. Då får jag reda på att alla prover sen förra veckan inte var riktiga och hon till och med GLÖMT ta ett prov. Vafan lixom?! Tur att jag kom dit för annars hade det väl tagit nån vecka till innan dom upptäckt det! Så det var bara att sätta sig i stolen och fylla en massa rör med blod igen då. Jisses…..

När jag sedan skulle hämta Vincent så hade han knappt ätit något alls till lunch. Det blev ju potatis. .. denna grabben äter ALLT- utom potatis. Så han satt bara och petade i maten. Dessutom hade han varit så ledsen hela tiden på gården att en fröken fick gå in med honom (hon tog ned några till). Och då gick det kanon. Han lekte och skrattade!  Vilken tur!

Jag känner bara att nä nu måste jag få positiva besked. Jag ska faktiskt till bm idag för att fixa nya p piller och det är i alla fall positivt. 

Nu medans Vincent sover så kör jag en grovstädning av toaletterna och maten är på spisen…..

/Mamma till Neo o Vincent 💖Kommentera


+ fyra = 10