Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register
09
juli

V 20!

Skrivet av den 09/7/18 - 22:24

0805008F-EED3-4420-BBB2-CCCE7EADD95B

Tog denna bilden i början av veckan – nu växer magen så det knakar! Lillfia känns mer o mer och för 3 dgr sedan var jag på ultraljud. Allt såg bra ut, lillan växer som hon ska och datum för bf är 27 nov. Blev helt kär när jag såg hennes lilla uppnäsa på skärmen!

E065E4DD-F243-4F7C-B6EE-C0414A251EB8

A är i Kina så skickade en bild till honom. Imorgon är han hemma igen o  bara 4 arbetsdagar kvar tills semestern! Nu riktigt längtar jag! Barnen har varit fantastiska när A varit borta o allt har bara flytigt på. Var hos barnens farmor o farfar i helgen o på orust förra helgen.

Annars mår jag toppen! Inga större krämpor alls faktiskt. Gått upp ca 7 kg sen jag blev gravid. Känner ingen egentlig stress över det men tänker att det lär bli mer iom den stundande semestern. Hoppas på o hhamna på max 85 kg på slutet då det är där jag hamnat med de båda andra kidsen. Skulle vara 10 kg till fram till bf – låter väl troligt/rimligt…

nej nu blir det sängen för mig!

ciao

Publicerad i Livia | Inga kommentarer


26
juni

Magbild v 18!

Skrivet av den 26/6/18 - 22:046A642265-C356-40A0-89C9-9D4A5917ED16

Publicerad i Livia | Inga kommentarer


26
juni

V 18+0

Skrivet av den 26/6/18 - 22:00

Herre min jee! V 19 redan! Är ju snart halvvägs-stoppa tiden! Älskar att vara gravid just nu! Magen växer o resten av jag med! Njuter nu så får jag ta hand om vikten sedan. Mår fintfint annars, lite foglossning men inte så farligt.

Syrran har varit här i 5 dagar o idag kom mor från Frankrike o tog med sig henne till Orust. Har varit kul o träffa henne! Åker evt till orust i helgen o tältar med barnen. A åker till Kina i helgen o blir borta 10 dgr. Och om 2,5v  är det semester! Härligt!!

Hade velat lägga till en bild men vette sjuttsingen hur man gör det från mobilen…

jaja

ciao!

Publicerad i Livia | Inga kommentarer


08
juni

V 15+3

Skrivet av den 08/6/18 - 16:53

v 16 o mår som en prinsessa! Känner knappt av foglossningen, bara när jag går längre promenader el står mycket. Inget illamående o har kännt av bebis senaste 3-4 dgr tydligt ett par ggr/dag. Har fått svar på nopt-test och det såg jättebra ut och idag fick vi veta att det är en liten tös därinne 😊. A har bestämt att bebis ska heta Felicia och jag är väl inte helt emot det så det kanske blir en Felicia.

Har gått upp alldeles för mycket, säkert 5 kg men man måste ju bara ha glass varje dag när solen skiner o det är 25 grader varmt! Jaja, sånt e livet!

Barnen har varit urgulliga mot varandra idag – så mysigt!

vi orkar inte laga mat idag så våldgästar fam. Forslund för middag – väldigt käckt 😊.

ciao!

Publicerad i Livia | Inga kommentarer


28
maj

V 13+6

Skrivet av den 28/5/18 - 21:02

Går in i v 15 imorgon! Har hunnit vara i Antwerpen 1 v på kurs, göra kub och nipt-test. Kursen var bra men var lite länge att vara borta från familjen tycker jag allt. Kub gick bra, bebis såg bra ut och fick låg sannolikhet på trisomier, 1:3600 tror jag det va… Är även med i en studie på sahlgrenska och då får man göra nipt gratis så denna gjordes för 1 v sedan, svar väntas i nästa vecka. Håller tummar att allt ser väl ut! Man kan tydligen ta reda på könet då med vilket vi nog gör, även om A misstänker att det är en tjej med storebrors näsa 😊.

 

Mår helt ok annars! Illamåendet har gått över men känner mig stor som ett hus redan! Har gått upp massor vilket känns lite jobbigt… och är lite trött o lite foglossning.

I helgen tapetserade jag o A i trappan medan barnen var hos farmor o farfar. Blev himlans fint så nu väntar vi bara på trappan!

Nu blir det sängen!

ciao!

Publicerad i Livia | Inga kommentarer


10
maj

v 11+2

Skrivet av den 10/5/18 - 7:35

Så är man i vecka 12 och det är kristiflax och långledigt! Har 4 dgr ledigt innan jag åker på kurs nästa vecka. Blir mån-fre i Antwerpen, ska bli himla kul. Är dock lite hostig o snorig så hoppas att det hinner gå över innan jag åker…

Var på mvc igår och gjorde ett UL. Fick se värsta sprattliga pyret som var i v 11+1 enl längden och det passar ju perfekt. Så himla häftigt att det växer en människa inom mig!! Har gått upp 2 kg sen jag plussade, ung som med lillebror. Skulle ha tagit en del blodprov mm men då det är röd dag idag var labbet stängt så får komma imorrn igen för detta.

Är värsta sommarvädret sen några dagar tillbaka! Barnen var uppe sent igår o vaknade i ottan idag så de lär vara trötta. Planen är att pula i trädgården, göra piroger m fetaost och småplocka lite härhemma. Skön ledig dag!

ciao!

Publicerad i Livia | Inga kommentarer


01
maj

V 10+0

Skrivet av den 01/5/18 - 5:33

Går in i vecka 11 idag, kul att det går framåt… Känner att jag längtar lite till efter v 12 och till när man blir pigg och oillamående igen. Men det närmar sig! Mår ung som förra v så inga större förändringar… Har fått helt kajko dygnsrytm och somnar vid nattning av barnen vid 20 och vaknar vid 04-ish…

Idag åker A och lilleman till Danmark för bad o mys på the reef. Blir super! Carl e inne i en gnällperiod och behöver ensamtid med A. Jag och L ska åka till en kompis o ha lite hemmaspa och lek med hennes dotter… Jag har ju värsta gravidmagen redan så lär inte kunna dölja graviditeten direkt… Å andra sidan vet ju alla nu iom att vi berättade för barnen i förra veckan 😊. De är fortfarande förväntansfulla, men det kommer bli en lååång väntan för dem 😊…

Jag köpte förresten preggojeans i helgen, så skönt! Var smart denhär gången och köpte en strl större så jag förhoppningsvis inte växer ur dem allt för snabbt!

Hade tänkt morgonträna idag men det får nog vänta till i em!

ciao!

Publicerad i Livia | Inga kommentarer


25
april

V 9+1

Skrivet av den 25/4/18 - 22:01

Har idag varit på mvc för ett tidigt ultraljud för o bestämma hur långt i grav jag verkligen är. Först hittade hon inte livmodern och precis när hon tänkte ge upp dök det upp en liten böna på bild. En liten böna eller mer sköldpadda med små flaxande ben/armknoddar och ett pickande hjärta… Storleken stämde med vad jag har trott att jag varit så behåller samma räkning som nu tills vi vet mer efter kub eller rul el så..

kom hem och berättade för barnen vid middagen och båda blev jätteglada!! Carl för att han då inte behöver vara minst då 😍. Och Livia ville genast att jag skulle äta mera så bönan växer ordentligt samt att hon gärna byter till det mindre sovrummet så bönan får hennes större rum 😍❤️… Älskade ongar!! Men de vet oxå att mycket kan hända och att inte alla bönor växer till sig, men de och vi hoppas o håller våra tummar såklart!

Själv mår jag fortfarande illa, ligger konstant hela tiden men blir ibland värre – huu! Har gått upp 1.5 kg sen innan grav o känner mig allmänt mullig… snart dags att shoppa mammabyxor!

I övrigt håller jag på med livias barnkalas som e nu på fredag. 12 ungar och disco/biokalas. Sen dröjer det lite till nästa kalas…

Nu dags för sängen!

ciao

 

Publicerad i Livia | Inga kommentarer


17
april

V 8+0

Skrivet av den 17/4/18 - 20:30

Huuua vad jag har blivit skruttig sista veckan! Förra veckan hade barnen nån kräksjuka och jag gick runt illamående och visste inte vad som va vad. I helgen var vi i malmö o firade Ls 7-årsdag med bowling o lek. Var en lyckad helg även om jag var trött o carl lite småsnorig o trött han med… Har sedan några dagar tillbaka haft frossa o illamående och Idag på jobb har jag mått illa ffa efter lunch o framåt. Tvingade ut mig på prommis med hunden efter jobbet, o däcka när jag kom hem. Fick i mig en macka som middag men har precis kräkts upp den 😫. Avskyr att kräkas!! Dessutom är våra postafen slut! Får köpa imorgon för dethär går inte! Finns viss risk att jag måste berätta på jobb imorgon om det fortsätter såhär! Tidigare grav har jag mått illa men faktiskt inte kräkts så himlans oturligt nu! Kan jag vara klenare för att jag e 5 år äldre måntro??

När man mår skruttigt nu så börjar man tveka om dethär med en trea verkligen var/är en bra idé?? Jag älskar ju att sova!! Vad har jag gjort?! Skulle kanske ha fokuserat på de två busongarna jag har, på jobbet, på huset o allt annat istället?! Nu har jag själv valt trötthet, illamående, dålig ekonomi och sömnlösa nätter – var jag helt crazy måntro??

nepp nu är kl. 20.30 och jag ska sova!!

ciao

Publicerad i Livia | Inga kommentarer


12
april

V 7+2

Skrivet av den 12/4/18 - 14:30

Denna veckan har inte blivit som plannerat! Min mor var på besök och jag hade tagit ledigt på måndagen så att vi kunde umgås. Natten till mån började lilleman kräkas – blev alltså vab istället! I onsdagsnatt började storasyrran kräkas och själv har man gått runt med gravidillamående hela veckan – vad är vadliksom, svårt att veta… Jag skulle ändå bara jobbat tre dagar denna vecka då jag även tagit ledigt fredagen eftersom vi skulle till malmö. Blev ju då vab hela veckan istället! Men förhoppningsvis kommer vi iväg till malmö då alla verkar vara fridka nu, bara inte jag eller A drabbas inatt… Har småätit som en häst hela veckan o vågar inte tänka på vågen. Får bli nya tag nästa vecka! Kom iaf iväg o tränade i sön o planerar att träna ikväll med!

Hos mvc gick det fint. Inga prover el så mest snack om alkohol mm… ska tillbaka om 2 veckor för koll med ul då bebisberäkningen är lite osäker… Hoppas att allt ser fint ut då, då kanske vi berättar för barnen…

Är sjukt trött nu så får bli att vila på soffan innan jag hämtar lilleman!

ciao

Publicerad i Livia | Inga kommentarer