Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

2,5 år sedan förra inlägget

Hittade min gamla blogg Och lyckades komma ihåg lösenordet! Kul att läsa om småbarnsåren. Barnen blir 7 och 5 i år och de är såklart världens bästa. Stortjejen älskar förskoleklass och lilleman sin förskola.

Jag har bytt jobb och arbetar administrativt nu o precis gått från ett vik till fast tjänst – trivs super!

och jag släppte bomben att jag vill ha en trea för en vecka sedan! (Vi pratade om det för 2 år sedan då jag oxå va sugen men beslöt då att två var lagom, men nu e jag sugen icen). Under de senaste två åren har verkligen inget sug funnits men nu är Våra två barn såpass självgående o jag tror mig orka med en liten igen – den sista i så fall … Är dock osäker på om A vill och jag vill inte pusha honom in i detta då det ska varabådas beslut då det är bådas ansvar lika mycket. Vill ha samma stöd o support som med tidigare barn och inte att han går med på det ”mot sin vilja”.

 

Tänk en liten bebbe till … Visst blir det då tuffa vaknätter och amning och huvudvärk o trötta föräldrar ibland men också så mysigt!! Jag är 35 nu och börjar bli ”gammal”. Vill gärna bli gravid närmaste året i så fall… Framtiden får utvisa detta. Mannen min håller på o tänker på det.
Kommentera

Du måste logga in för att ha möjlighet att kommentera inlägg.