Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Herre min jee….

Har ätit frukost och sitter nu med kaffe och……. en chokladbit!!! Herre vad jag är sockerberoende!! Kan ju inte vara nyttigt för fem öre…. Det jobbigaste är att jag vet att jag borde ta hand om det men den där första veckan utan godis och sött är ju bara för jä_lig så jag vet inte riktigt när jag ska plannera in den…. Funderar på att göra en detox – kan man göra det när man ammar?? Jag är mer ”all in girl”, har lite svårt att bara skära ner och dyl… Sen har jag ju 3 gravkilon kvar och det hade ju varit najs om även de försvann… Men hur ska jag orka vara mamma och detoxa samtidigt?? Krävs plannering det här hör jag….

Jaja nu mer kaffe, men ingen mer choklad (än på en stund)

Ciao!
Kommentera

Du måste logga in för att ha möjlighet att kommentera inlägg.