Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

V 20!

0805008F-EED3-4420-BBB2-CCCE7EADD95B

Tog denna bilden i början av veckan – nu växer magen så det knakar! Lillfia känns mer o mer och för 3 dgr sedan var jag på ultraljud. Allt såg bra ut, lillan växer som hon ska och datum för bf är 27 nov. Blev helt kär när jag såg hennes lilla uppnäsa på skärmen!

E065E4DD-F243-4F7C-B6EE-C0414A251EB8

A är i Kina så skickade en bild till honom. Imorgon är han hemma igen o  bara 4 arbetsdagar kvar tills semestern! Nu riktigt längtar jag! Barnen har varit fantastiska när A varit borta o allt har bara flytigt på. Var hos barnens farmor o farfar i helgen o på orust förra helgen.

Annars mår jag toppen! Inga större krämpor alls faktiskt. Gått upp ca 7 kg sen jag blev gravid. Känner ingen egentlig stress över det men tänker att det lär bli mer iom den stundande semestern. Hoppas på o hhamna på max 85 kg på slutet då det är där jag hamnat med de båda andra kidsen. Skulle vara 10 kg till fram till bf – låter väl troligt/rimligt…

nej nu blir det sängen för mig!

ciao
Kommentera

Du måste logga in för att ha möjlighet att kommentera inlägg.