Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

V 21+5

En vecka av semestern har gått. Har varit på tjörn o firat barnens farmor samt träffat kusinerna. Kusinerna lekte så bra ihop – va kul o se!! Sen åkte vi till orust för o va några dagar o bada o tanken var att lära barnen o segla jolle men det blev lite platt. Efter 2 dygn blev jag arg på min far pga hans dåliga humör och har nu faktiskt insett att mina förhoppningar (som jag har varje år) att vi ska kunna komma ut en vecka o bada o segla o ha mysigt, alltid slutar med irritation från min fars sida som spiller över på mig och mynnar ut i bråk. Jag får gå och shyscha barnen och det blir bara pannkaka av alltihop. Så from nu blir det endast kortare besök hos mina föräldrar (när far är med) för jag vill inte att barnen ska uppleva fler bråk av detta slag. Tråkigt men så får det bli.

Mår bra annars. Bebbe o magen växer. Ställde mig på vågen idag o har gått upp 9 kg!! Kommer bli som en valross även denna gång! Får ta tag i det sen när bebbe e ute. Känns som att jag är en sån som alltid lägger på mig vid graviditet, har ju lyckats bli av med det de andra gångerna så ska la gå den här gången med!

Idag blir det att påbörja röjning av lillarummet som L vill ha, samt i em middag hos As kusin i deras nya hus. Vet inte vad jag ska ha på mig dock 🤔, då allt e smutsigt hmmmm. Ska även hämta ett skötbord för badkar som jag hittade på en köposäljsida på fb, gratis dessutom. Får ta med en chokladask el nått som tack iaf!

ciao
Kommentera

Du måste logga in för att ha möjlighet att kommentera inlägg.