Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

V 32+3

Nu e jag stoor och foglossningen är ett faktum! Fick tom va hemma från jobbet en dag denna v då jag sovit noll o hade så svårt att röra mig! Har börjat lassa över arbetsuppg på mina kollegor nu när jag snart går… Har kommit fram till att jag jobbar okt ut och sen går på ledighet, så kan jag gå o drar nån vecka el två innan lillasyster kommer!

Idag har vi haft As släktingar från karlskrona över så igår var farmor här o städade hos oss (var hon som bjöd in dem 😜). Men gud vilken lyx att få damsugit nu när man själv inte kan pga foglossning! Är riktigt fint här hemma nu!

Blir myskväll i soffan idag! Och här kommer en bild på veckans mage!


B50C4FCC-C88B-49CD-A42B-BB75458B3829

Tycker jag ser rätt fin ut på bild men känner mig som en flodhäst! Hade jag bara sluppit foglossningen hade allt vart toppen!!

Har förresten fått igångsättning i v 39+5, finns risk att liten tittar ut innan men hoppas hon håller sig tills dess – hade varit skönt med en kontrollerad förlossning för en gångsskull 😊.

ciao!
Kommentera

Du måste logga in för att ha möjlighet att kommentera inlägg.