Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

V 36+6

Imorrn är bebbe inne i normal-förlossnings-tid. Galet att även denna graviditet lider mot sitt slut. Galet o lite vemodigt då det blir min sista. Men samtidigt häftigt att snart få träffa liten i magen 😍. Känner mig rätt nöjd med att vara gravid nu. Är himlans klumpig o osmidig, svårt att resa mig och sambon klagar på att jag har många ljud om natten, stönar o stånkar o pustar 😊. Ska inte vara helt enkelt att vara blivande pappa heller…

Vägde mig idag o ligger nu på samma vikt som jag gjorde vid slutet av båda mina andra graviditeter – så ska vi gå efter det så borde hon komma nu 😜😊, men igångsättning är först om knappt 2 v så får vakert vänta tills dess! Sura uppstötningar är helt klart ett större problem nu tredje gången än innan men Novalucol är en hit!

Lillfia är en sprallig bebbe som håller igång mest på kvällarna, från 17-20 ung, men så snart jag stannar upp för att känna efter så ger hon mig en kick. Även denna lilla, precis som de två andra, har ovanan att trycka på revbenen inifrån så ligger i soffan med kuddar under svanken för o sträcka ut – funkar ändå fint.

Slutade jobba förra veckan så både igår o idag har jag varit hemma… el har en lång att göra lista så går inte sysslolös precis.

Nu blir det sängen!

ciao!
Kommentera

Du måste logga in för att ha möjlighet att kommentera inlägg.