Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

V 38+3

uuuhhh, ligger i sängen och dags att sova. Imorgon bär det av till varberg för en natt på kusthotellet bara mannen och jag, innan igångsättning på måndag! Känner mig lite deppig faktiskt… Mest för att jag gillar känslan av att vara gravid. Jag känner mig så speciell ❤️. Min äldsta kommer ofta fram och kramar mig och magen och pratar lite med lillasyster. Är himla mysig och vill inte riktigt att det ska ta slut ännu… sover ändå helt ok på nätterna och har njutit av att vara hemma dehär två veckorna. Jobbet har jag redan kopplat bort. Kommer iofs bli najs när man kan röra sig ordentligt igen och komma igång o träna och ffa ta långpromenader – jag älskar långpromenader!! Hoppas på en inte alltför slaskig vinter.

Försökte få in en bild på magen men lyckas visst inte med det tekniska – får försöka senare!

ciao!
Kommentera

Du måste logga in för att ha möjlighet att kommentera inlägg.