Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

V 4+0

Är inte helt säker på vilken vecka jag är i. Hade ju någon blödning för ett par v sedan men den var lite kort… men går efter det iaf…

Idag har jag haft värsta mysdagen och fikat hos en kollega som är mammaledig. Hon frågade rakt ut hur det går med bebisplanerna och jag e ju sååå dålig på och ljuga så nu blev hon den första att få veta… Känns ändå ok eftersom hon inte kommer o va på jobb på några månader 😊…  Vi tog en långprommis i solen – helt fantastiskt!!

Funderar på när jag ska ringa mvc?? Kanske nästa vecka om jag fortfarande är preggo då… Vill ju göra kubtest så gäller att få en tid till det… fast e ju lite osäker på vilken v jag är i så… menmen, det löser sig!!

Har varit superpigg idag! Måste vara solen! Brösten ömmar o molvärk i magen, annars mår jag toppen. Hoppas jag fortsätter vara såhär pigg 😜 (möjligt men knappast troligt…)

Har som plan att försöka äta nyttigt den här graviditeten – för bebbens skull… Så from nu, bara godis på lördagar! Och mycket frukt!! (Får se hur länge det håller för en obotlig gottegris)

Nepp nu dags och natta barn

ciao
Kommentera

Du måste logga in för att ha möjlighet att kommentera inlägg.