Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

V 7+2

Denna veckan har inte blivit som plannerat! Min mor var på besök och jag hade tagit ledigt på måndagen så att vi kunde umgås. Natten till mån började lilleman kräkas – blev alltså vab istället! I onsdagsnatt började storasyrran kräkas och själv har man gått runt med gravidillamående hela veckan – vad är vadliksom, svårt att veta… Jag skulle ändå bara jobbat tre dagar denna vecka då jag även tagit ledigt fredagen eftersom vi skulle till malmö. Blev ju då vab hela veckan istället! Men förhoppningsvis kommer vi iväg till malmö då alla verkar vara fridka nu, bara inte jag eller A drabbas inatt… Har småätit som en häst hela veckan o vågar inte tänka på vågen. Får bli nya tag nästa vecka! Kom iaf iväg o tränade i sön o planerar att träna ikväll med!

Hos mvc gick det fint. Inga prover el så mest snack om alkohol mm… ska tillbaka om 2 veckor för koll med ul då bebisberäkningen är lite osäker… Hoppas att allt ser fint ut då, då kanske vi berättar för barnen…

Är sjukt trött nu så får bli att vila på soffan innan jag hämtar lilleman!

ciao
Kommentera

Du måste logga in för att ha möjlighet att kommentera inlägg.