Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

V 8+0

Huuua vad jag har blivit skruttig sista veckan! Förra veckan hade barnen nån kräksjuka och jag gick runt illamående och visste inte vad som va vad. I helgen var vi i malmö o firade Ls 7-årsdag med bowling o lek. Var en lyckad helg även om jag var trött o carl lite småsnorig o trött han med… Har sedan några dagar tillbaka haft frossa o illamående och Idag på jobb har jag mått illa ffa efter lunch o framåt. Tvingade ut mig på prommis med hunden efter jobbet, o däcka när jag kom hem. Fick i mig en macka som middag men har precis kräkts upp den 😫. Avskyr att kräkas!! Dessutom är våra postafen slut! Får köpa imorgon för dethär går inte! Finns viss risk att jag måste berätta på jobb imorgon om det fortsätter såhär! Tidigare grav har jag mått illa men faktiskt inte kräkts så himlans oturligt nu! Kan jag vara klenare för att jag e 5 år äldre måntro??

När man mår skruttigt nu så börjar man tveka om dethär med en trea verkligen var/är en bra idé?? Jag älskar ju att sova!! Vad har jag gjort?! Skulle kanske ha fokuserat på de två busongarna jag har, på jobbet, på huset o allt annat istället?! Nu har jag själv valt trötthet, illamående, dålig ekonomi och sömnlösa nätter – var jag helt crazy måntro??

nepp nu är kl. 20.30 och jag ska sova!!

ciao
Kommentera

Du måste logga in för att ha möjlighet att kommentera inlägg.