Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hej hej!

Bloggen har fått legat och dammat denna vecka… vi har nämligen haft högsommarvärme uppe i Norrland så vi har knappt varit hemma utan tagit vara på varje stund ute i solen. .heeelt underbart ha det varit, och värmen ska hålla i sej så vi fortsätter med att sola, gå långpromenader, ha fikahäng i parken, gå på babycafé,  och bara vara ute. Tänk vilken skillnad det är jämfört med kalla mörka vintern, då man bara vill kura ihop sej under en filt och gå i ide…önskar att det var vår/sommar året om. Vi bor verkligen på fel plats vädermässigt…jaja nog om det..

Stella äter nu endast en gång per natt..skönt! Dock verkar det vara något på G, typ tänder el någon av alla faser då hon sover skitdåligt överlag, hon ligger och gnyr än fast hon sover, sedan gråter hon om vart annat..och äter dåligt.. inge kul alls. Ögonen går i kors på mamman, och pappan sover just nu i vardagsrummet så att vi alla inte ligger sömnlösa. Idag ska Jkmmy dock ta över nu vid åtta.  Då pluggar jag i öronpropparna och ska äntligen få SOVA!
image

image
Kommentera