Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sommar och sol?!

Nu känner man att sommaren snart är här, solen skiner och gräsmattorna börjar bli gröna, bara synd att det blåser som tusan, men man kan inte få allt…Jag tycker att detta är den bästa tiden på året, solen börjar att värma och man har allt göttigt som sommaren innebär framför sej, nu vill jag bara stanna tiden…

Dagarna tickar på i vanlig ordning, nu när det varit så fint väder så har vi mest varit ute och njutit, idag så körde vi lite mammahäng med Jessica som har lilla Tuva och Angelica som har lilla Arvid. Vi gick en promenad men dogsen, sedan slog vi oss ner på bölesholmarna för lite kaffe och kakor och bebissnack.. Underbart skönt!
Imorgon ska vi på BVC för 6 månaders vaccin och läkarkontroll på Stella, blir spännande att se hur stor hon blivit, vi har ju inte kollat vikt och längd på henne på 2 månader så lär ju ha hänt en hel del.
På Fredag ska vi på babysång och café här på Teg, till helgen har vi för övrigt inga planer, blir att bara ta det lugnt och hoppas på mera sol!

Nätterna utan Stellas kvällsmål dom tar sej, hon sover bättre och bättre och dom senaste nätterna har hon somnat vid 7, och bara vaknat för att nöja sej med nappen 1-2 gånger och sedan vaknat för att få nattmålet halv 5.. och gjort morgon vid 6.. Så mission completed! Jag är så stolt över mej själv att jag tog tag i det hela, nu har vi fått lön för mödan och får sova bättre på nätterna hela familjen, häftigt också att det gick så fort att få henne att fatta vinken.. nu kommer vi att köra på detta ett tag för att sedan ta bort det sena nattmålet också. Men innan vi gör det vill jag att hon ska äta mer mat på dagen, hon är inte så peppad på att äta överhuvudtaget just nu så det måste bli bättre innan nattmålet också ryker.

  Lite bilder från dagen;
image Vår!

image Jessica och Tuvan

image Angelica, vi och lilla Wilma

image Tjejhäng, dock lite osociala;)

image Mys!
Lille Arvid han sov igenom hela kalaset så han fastnade inte på bild denna gång…
Kommentera