Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Kräftmys

2011-09-17 @ 12:45

Igårkväll var vi på kräftmys hos Anna. Det var sååå mysigt och så gott! Vi frossade i räkor och kräftor, inte fel, speciellt inte med tanke på att vi knappt ätit skaldjur i sommar. Skandal!

Värdinnan

022

Godsaker!

019Fin dukning gjord av värdinnan…

007

Frukt

006

Smaskigt!004

001

Nu kommer en liten klagovisa…

Vi kom hem vid 01 och då var jag helt utslagen. Mådde inte alls bra.  Bäckenledssmärtor, magen var så stor och uttöjd att jag trodde jag skulle gå sönder, kroppen kändes helt virussmittad och halsen kändes som ett stort sår. Hela natten har jag lidit av dessa tre saker. Varit uppe och kissat 5-6 gånger och varje gång har varit ett projekt tillsammans med de andra problemen. Speciellt bäckenledssmärtorna som inte var speciellt medhjälpliga när jag skulle upp ur sängen, gå och sedan lägga mig igen. Imorse fick jag sedan kramp i vaden- och normalt halvropar jag ”kramp!” så vaknar mannen och hjälper mig sträcka ut. Men idag har jag ingen röst, så det kom inget ljud och jag fick puffa på honom tills han vaknade..3 kommentarer på inlägget “Kräftmys”

 • Estelle

  Men stackars dig!! Usch jag vet precis hur det känns. Kroppen har struntat helt i dig för att ta hand din bebbe, det är nog därför du har en sån pang förkylning!
  Hade också bäckensmärtor och jag grät av smärta ibland. Kan bara tipsa dig om att rulla ur sängen, håll ihop benen så mycket som möjligt och be din man trycka ihop ditt bäcken på sidorna. Dvs han sitter ner och du står intill honom fast på sidan. Lättar för stunden…
  Kliché men: det går över…!

  2011-09-17 kl 10:43 e m
 • BloggMamman

  Usch, låter inte som en rolig natt! Hoppas natten blir bättre idag!
  Hoppas Ni får en fin start på nya veckan!
  Kram
  BloggMamman- en blogg om BloggMammor

  2011-09-18 kl 10:14 e m
 • Stina

  Oj vilken fin kandelaber! Vill du höra efter var den är köpt?

  2011-09-19 kl 12:26 e m

Kommentera