Allt om barn, barnrumsinredning, barnmode & barnkläder

Add Comment Register

Rabatt på barnleksaker och barnböcker

Genom att använda rabattkoder när du shoppar kan du få mer för pengarna. Rabattkoder finns idag för de flesta butiker och oavsett vad du är ute efter kan du oftast få det lite billigare med hjälp av en rabatt eller ett erbjudande. Till exempel kan du använda dig av rabatter när du ska shoppa saker till ditt barn, eller kanske köpa en present till någon annans barn.

I butiker som Lekmer, hittar du allt ditt barn kan behöva och vilja ha i form av leksaker och kläder, använd gärna en rabattkod för att få presenten mer prisvärd. Kom också ihåg att böcker alltid är bra presenter- både till stora och små! Hos Bokus kan du till exempel shoppa e-böcker till barn för under 95 kronor med rabattkod och hos Lekmer hittar du leksaker och kläder till väldigt bra priser. Varför inte shoppa lite nya sommarkläder hos Lekmer och komplettera med en bok att läsa på stranden från Bokus?

Barnböcker

Söta tillbehör till barnrummet

Hej allihopa. :)

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Håller på att kikar lite på Ellos sortiment. Tycker de har så bra tillbehör för barnrum. Jag personligen tycker det är snyggt att inreda barnrummet i ljusa färger. Helst pastellfärger.

Ellos klädertapet

Star Klädstång Vit: 879 kr                  Tapet Körsbärsdalen: 695 kr

fåtölj                 förvaring

Mini-fåtölj till barnrummet, Fåtölj Grå 1 299 kr.     Förvaringslåda/Sittpuff Beige299

Det bästa med att handla på Ellos är att man kan använda sig av rabattkoder. Med en rabattkod kan du få ditt köp billigare och till ett mycket mer förmånligt pris. Jag brukar alltid besöka Rabattkodsidor.se för aktuella rabattkoder till Ellos. Super smidigt. Det är dessutom gratis med en rabattkod.

En annan butik som jag tycker om är Jollyroom. Se nedan:

jollykuddar

 

Alice & Fox Bordslampa, just nu 60 % rabatt 199 kr (499kr). Kuddfodralen kostar jut nu 75 kr/st, då det är kampanjpris.

Eleganta barnkläder

Eleganta barnkläder från Malaysia. Jag var i Malaysia i början av året, vi var i Kuala Lampur. Det är verkligen en shoppingstad. De hade hur många barnbutiker som helst. Hittade en butik där de hade jättefina elegante kläder. Tog några bilder, visst är de snygga? Tyckte verkligen om de. De var lite dyrare barnkläder men kändes ändå som bra kvalitet. Se bilderna nedan:

IMG_6091

IMG_6088

rabatt kläder

IMG_6089