Allt om barn, barnrumsinredning, barnmode & barnkläder

Add Comment Register

Mitt första inlägg

Hej, detta är mitt första inlägg och då kan jag passa på att berätta lite kort vem jag är.

Jag är en 25 årig tjej, snart 26 år om en månad. Jag har under 3,5 år utbildad mig till socionom och har därefter arbetat endel med målgruppen barn. Men det är inte riktigt det den här bloggen kommer att handla om. Utan jag kommer blogga om det mesta som handlar om barn och bebisar. Jag har själv inga barn idag men tycker väldigt mycket om barn. Jag har en gudson på över 2 år som jag får nöja mig med så länge. Man är ändå två personer i ett förhållande och det gäller att båda är redo.

Jag kommer så länge hålla mig till allt runt om barnfrågan, vilket jag kommer göra i den här bloggen. Jag kommer försöka lyfta upp frågor om barn, intressanta diskussioner och vardagsfunderingar. Jag är bland annat väldigt intresserad av barnrumsinredning, barnmode, barnleksaker. Jag hoppas att ni kommer tycka om att följa min blogg.

Jag kan redan nu avslöja vad mitt nästa inlägg kommer att handla om, nämligen barnrum. Hur ska man inreda ett barnrum, är barnrummet till föräldern eller ill barnet? Det blir intressant diskussion.

Inspirationsbild på en elegant barnrum

rabatter

En reaktion på ”Mitt första inlägg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× åtta = 32