Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mina härliga vardagar

Usch va dagarna går fort, och alldeles snart blir vår lilla kille ett helt år! Ofattbart! 

Jag älskar livet som mammaledig och vi har alltid något att göra, vilket tycks förvåna några. Jag har och andra sidan aldrig varit den som lätt har tråkigt utan finner alltid något att göra utan att det behöver vara något märkvärdigt. Igår va en sån dag vi var mindre aktiva. Då blev det en em promenad, handla och baka matbröd. Idag har vi träffat Marie och lilla Bonnie, promenerat med dom och fikat på thelins. Nu sitter jag och Philip härHan sover och jag skriver ett blogginlägg :) sen ska vi gå hem och äta en sen lunch och börja förbereda middagen innan pappan kommer hem. Eller så går vi förbi parken och gungar eller leker i sandlådan en stund först…

Ringde nyss och boka en fsk visning också…känns mindre pepp, men jag vill gärna kiki lite innan vi ställer han i kö, ingen brådska än men så småningom är det dags. 

Imorgon är det avslutning på babysim kurs 2, och på torsdag ska vi träffa Michaela (om hon inte föder barn-måste alltid tilläggas haha).

Så som sagt, vi har alltid något roligt att göra :) Nästa vecka ska det nog bli varmare och min mamma är ledig endel, så då smiter vi nog ut på landet och myser. 

Tänk om man alltid kunde få ha det såhär, mysa med världens mysigaste lilla kille varje dag! Har är så go och det är verkligen fantastiskt att få vara hemma såhär.
Kommentera


6 + = tolv