Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tips för småbarnsföräldrar 

Jag vet inte hur många gånger jag gett andra det här tipset, och nu äntligen har även jag följt mitt exempel och lagt in en fryspåse med vetemjöl i frysen. När olyckan är framme och barnet ramlar och slår i huvudet så vill man ju inget hellre än att kyla ned den pulserande bulan som bara växer för varje minut. Men att gräva fram några fiskpinnar ur frysen eller alternativt lägga isbitar i en handduk för att sedan hålla emot är ofta precis lika plågsamt för barnet som olyckan i sig.

 Därför vill jag varm rekommendera att ha en med vetemjöl i frysen. Den formar sig efter var man sätter den och är dessutom något man kan ta fram lite då och då så barnet kan vänja sig, det är ju behaglig att känns på. Barnet kan själv hålla påsen mot där det gör ont. Så himla bra och praktiskt att alltid ha på lut i frysen, man vet aldrig när det kan behövas och för vem.

(Detta knep är även väldigt skönt att ta till för onda vuxenhuvuden!)
Kommentera


fyra − = 2