Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dagens himla modeblogg?

Yes! Jag överraskar härmed med en dagens outfit!

20140203-110214.jpg

Om ett par dagar är det vecka 25 och jag mår ganska bra. Foglossningen gör sig smärtsamt nog påmind så snart jag gör nåt ansträngande (typ dammsuga huset…) men annars är det bra!

Jag känner mig fetare och fetare för varje dag och har dessvärre blivit rädd för vågen. Det tyder på att man tror att resultatet är ondsint! Jag äter bra, allsidigt och inte ohälsosamt alls och förtjänar inte en massa extra kilon den här gången, så det är jobbigt att se bildernas bevis på större rumpa och höfter… Självklart reagerar kroppen på den vila jag utsätter den för i och med foglossningen, men där är det inte mycket att välja på…

Bebis är fantastiskt aktiv och det är helt underbart! Hela magen rumlar runt när den bökar omkring.

Det börjar på nåt sätt bli verkligt nu. Man börjar längta ordentligt efter sitt barn, och jag har landat i lugnet och tanken på vår fantastiska bebis.

20140203-110930.jpg
Bästa stället att sova på enligt Klara är fortfarande i min famn – helst på magen. Och hela hennes kropp rycker när lillasyskon bökar under henne. Kärlek. Kärlek kärlek kärlek.
Kommentera