Add Comment Register

6.4 km och går som en gammal tant

söndag 4 december 2011 kl 23:21

Hallen

Ja Ida och jag tog oss 2 varv runt elljusspåret vilket blev 6.4 km. Det gick mkt bättre än jag vågat hoppas på men nu haltar jag :-( Har fått skitont i låret, samma som i onsdags efter Afrodansen, och nu är jag såklart lite orolig över vad detta innebär. Måste ha sträckt ngn muskel i onsdags då det var ganska speciella rörelser där man skulle sträcka ut både ben och armar en hel del. Vill verkligen inte åka på ngn skit nu, jag vill komma igång och träna ordentligt. Vi har ju trots allt Göteborgsvarvet som väntar i maj och jag vill ta mig runt där utan att behöva skämmas. Nej det blir en varm dusch och förhoppningsvis har värken försvunnit tills imorgon då vi ska köra intervall Ida och jag. Senare i veckan väntar gymmet på tisdag, box på onsdag, löpning på lördag och kanske träning på söndag. Väldigt mkt träning jag vet men kan verkligen inte köra lagom eller börja lugnt. För att få igång motivationen så måste jag köra stenhårt från början.

Gutten och jag har förresten bestämt oss, det blir LCHF från och med imorgon. Dock har vi ju lagat lite mat idag som vi ska ha till lunch imorgon och den är ju inte LCHF. Men från och med imorgon kväll kör vi och jag ser faktiskt fram emot det. Vi får se hur det kommer funka för oss, känner mig peppad just nu iaf.

Nu är det snart dags för en dusch.

Ha det så gott!

Kramen

Skriv ett svar