Add Comment Register

Är lite stolt

tisdag 3 januari 2012 kl 20:02

pepparkakor

för jag har faktiskt lyckats hålla ett av mina löften riktigt bra hittills. Nämligen det viktigaste av dem alla – att vara en bättre och mer tålmodig mamma. Jag har inte haft ett enda riktigt gräl med flickorna sedan nyårsafton, jag har inte skrikit eller tappat tålamodet på samma sätt som jag annars gör och det är jag riktigt stolt över. Visst, det har bara gått 3 dagar men jag ska verkligen hålla det här. Det gäller att tänka om, fundera kring vilka kamper som är värda att utkämpa, hur man hanterar situationer och när man väl måste bli arg, bli arg på rätt sätt. Det svåra är att klara av att vara en bra mamma under stress. Då kommer mamzilla fram eftersom jag blir så uppjagad men även där ska jag försöka jobba preventivt genom att inte alltid vara en sådan tidsoptimist. För det är trots allt den största boven till stressen, min förmåga att göra allt i sista minuten.

Idag fick vi flickorna i säng tidigt och Molly som har varit riktigt svårsövd i 3 dagar hade en lite bättre kväll. Så härligt att komma ner innan 8 och därmed ha hela kvällen för sig själv. Gutten la sig i badet med en bok och jag satte mig med datorn framför TV:n. Ska klippa tapet till bokstäverna så snart jag stekt bacon – kvällens snacks framför TV-n och bara njuta ett tag av lugnet. Just nu älskar jag mitt liv!

Hoppas att ni har haft en underbar dag.

Kram

Skriv ett svar