Add Comment Register

Crossfitnörd

fredag 6 mars 2015 kl 19:10

kalasdukning

 

Ja det kunde man aldrig tro men jag har faktiskt börjat träna crossfit. Något som kanske är ännu mer otroligt är att jag älskar´t. Från att ha varit helt emot, skräckslagen och säker på att det inte är något för mig – till att längta efter varje pass och känna ren eufori när jag har tränat. Tänk vad det kan vända :) Jag är faktiskt riktigt stolt för jag har tränat regelbundet sedan 2 januari förra året utan att ha haft någon riktig svacka under hela det här året. Det har till och med gått så långt att jag känner att jag inte kan leva utan min träning; den gör mig lycklig och jag mår bra av att träna. När jag planerar min vardag så planerar jag alltid in min träning i första hand och jag brukar få till 4-5 pass/vecka. Helt okej ändå tycker jag!

Förutom att träna crossfit försöker jag även att löpträna en del. Just nu är det ju fantastiskt härligt att springa. Vädret är sådär perfekt och med barmark ute så finns inga hinder längre. Som ni förstår är träningen ett av mina större fritidsintressen numera.

Ja annars då…. Idag vankas det kalas för vår äldsta tös. Det är min familj som kommer och vi ska bjuda på pulled pork i världens goaste kebabbröd a´la Maritha (min mammas recept).

Nej nu måste jag fixa inför kalaset. Ha det så bra ni som mot alla odds hittar hit!

Kraaaam

Skriv ett svar