Add Comment Register

Godmorgon

tisdag 23 augusti 2011 kl 08:21

DOPMENY

Snart ska tjejerna lämnas på dagis och jag ska ut på en PW med Emma. Började för 100:de gången mitt nya liv igår vilket innebär MKT mindre godis, kakor och läsk och massor mer motion. De senaste veckorna har jag nämligen haft det lite för bra vilket har inneburit mindre löpning men mer kalorier – ingen bra kombo. Ikväll ska jag också ut och springa med Ida i hopp om att vågen ska få glädjefnatt nästa vecka och vara lite extra snäll mot mig. Det behöver jag verkligen… På grund av all choklad har  jag också fått en massa finnar – när växer man ifrån det?? Trodde att de skulle sluta poppa upp när man snart närmar sig 30 strecket men icke sa nicke. Får väl försöka se dem som ett tecken på att jag fortfarande är ung och istället förneka att jag börjar bli ”gammal”.

Delar idag med mig av menyn för dopet. Vi bjöd på 4 olika varianter av kallmarinerat men det var bara två av dem som jag skulle rekommendera er. Ni får receptet till ett av dem i nästa inlägg. Nu måste jag nämligen rusa till dagis.

Kram och ha en härlig dag!

En kommentarKommentera »

  1. ~marita~

    finnar blir man nog alrdig av med verkar det som..suck :( hade en soppdietsvecka och gick ner i vikt, men förra veckan kom ett kilo tillbaka fastän jag åt hälsosamt..så verkar inte vara så bra med dieter heller.
    stampar på stället liksom alltid med vikten..grrr..
    duktig du som har inspirationen att springa och promenera..jag är bara för trött och lat tll det just nu.

Skriv ett svar